Home Services Exterior Locations Links Contact
DAPPERWEG 5
4328 BA BURGH HAAMSTEDE
T +31 (0) 626 35 66 17
Info@SeastarYachtcare.nl

Wij laten uw boot glimmen...

Voor het wassen en schoonhouden van uw boot maken wij gebruik van speciale producten die de bestaande laag niet aantasten en zorgen voor de ultieme bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Poetsen/waxen

Met het Marinevax cleaningsystem, een combinatie van was-, reinigings- en voedingsproducten, kunnen wij uw boot voorzien van een optimale en langdurige beschermlaag. Het vuil kan zich daardoor veel minder goed hechten en uw boot is veel makkelijker afwasbaar. Ook UV stralen die verkleuring of dofheid veroorzaken krijgen weinig kans. Na deze behandeling nemen wij de wasbeurten met het hiervoor speciaal beschermende middel graag uit handen.

Reiniging (eenmalig of periodiek)

Regelmatig komt het voor dat u wilt varen als de boot nog vervuild is. Daardoor bent u vaak genoodzaakt deze eerst nog te wassen, terwijl u liever al op het water had willen zitten. Wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen; u geeft ons een datum door en wij maken schoon schip! Dat geldt ook voor de grote voorjaars-, winter- en periodieke schoonmaak. Het exterieur reinigen we handmatig met onthard water (geen leiding- of kalkresten).

Onderhoud

Als uw boot een hele zomer in het water ligt komt er vaak een hardnekkige vuillaag op die met een gewone wasbeurt niet verdwijnt. Als booteigenaar vecht u constant tegen de factoren die uw kostbare bezit aantasten: zout water en zon doen dagelijks een aanval op de lak, de gel coat, het (roestvrij)staal, het leer en vinyl. Met de professionele onderhoudslijn van SwissvaxMarine en de juiste applicatiemethode van onze vakmensen blijft uw jacht beschermd en 'in conditie'. Om uw investering te beschermen is goed onderhoud met de juiste middelen noodzakelijk.

Official
dealer