Home Services Exterior Locations Links Contact
DAPPERWEG 5
4328 BA BURGH HAAMSTEDE
T +31 (0) 626 35 66 17
Info@SeastarYachtcare.nl

Onze clean & care-pakketten

Een schone boot voelt als een luxe, zeker als deze ook vaarklaar staat op de eerste mooie voorjaarsdag. Voor iedere boot-/jachteigenaar is een onderhoudspakket mogelijk. Wij adviseren u graag over het onderhoudsplan en komen in onderling overleg tot een passende oplossing m.b.t. het "in conditie houden" van uw trotse bezit. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan onderhoudsproducten en staat ons Seastar Yachtcare-team altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u bijvoorbeeld alleen hulp bij de jaarlijkse schoonmaak of wenst u periodieke reiniging van exterieur en/of interieur? Voor een optimale glans is machinaal poetsen en polijsten bijvoorbeeld mogelijk. Ook kunnen we uw teakdek behandelen zodat deze schimmelwerend en waterafstotend is en de slibvastheid van het hout verbetert. Daarnaast is aangroei van allerlei organismen te bestrijden met zogenaamde antifouling (verf & coating van het onderwaterschip).

Tevens kunnen we eventuele (elektriciteits)reparaties en overige spuit- & schilderwerken begeleiden, net als controle op materialen en mechanismen. En we brengen uw kostbare bezit graag voor u naar een betrouwbare berging op afgesloten terrein.
Official
dealer